Yogahøst

Alle kursene har en pris på kun kr.1050,- pr kurs
Det blir ikke kurs i uke 38.
Min 10 personer for at kurset skal starte. Max 26 personer.
Alle kurs er 7 ukers kurs - siste kursdag tirsdag 22 og onsdag 23 oktober.
Årskort medlemmer får en gratis juice/smoothie før eller etter hver yoga time.


Yin/ Terapi Yoga
Oppstart tirsdag 3 september kl 10.45-12.15

Meld deg på her til Yin/ Terapi Yoga

På en Yin Yoga klasse lærer du yoga øvelser, pusteteknikk, guidet meditasjon, samt hvordan å ta hensyn til deg og din kropp.

Yin Yoga er rolig terapeutisk yoga form og gir derfor en god avspenning I en krevende hverdag. I denne timen holder vi yoga posisjonene over lengre tid. Dette for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/ledd bånd. Dette vil hjelpe deg til å gi slipp på oppbyggende spenninger og øke ditt energinivå.

Denne formen for Yoga passer for all, spesielt for deg som sliter med spenninger og revmatiske plager. Ta med en eller to store komfortable puter og et pledd for din komfort. Om du har din egen matte ta den med, ellers så har vi matter, blokker og belter på Sørlandsbadet som dere kan låne.


Yoga for alle
Oppstart tirsdag 3 september kl 17.00-18.15

Meld deg på her til Yoga for alle

Om du er erfaren I yoga eller har lyst å prøve noe nytt så passer dette for deg. Disse timene er tilpasset alle nivåer.
I Yoga trener man kroppens helhet.

Gjennom detter 7 ukers kurset vil vi fokusere på de tradisjonelle øvelsene, pusteteknikker og meditasjon. Ved a trene yoga regelmessig vil dette gi deg en bevegelig og gjennomtrent kropp, balanse I livet og mere ro. Yoga er fysisk og mental trening på en gang. Ordet Yoga kan oversettes me «å forene» og da I betydningen «forening» mellom kropp og sinn. Yoga handler om utvikle samspillet mellom den fysiske kroppen og vårt indre liv, sånn at det kan bli letter å lytte til kroppen når den sender ut signaler som den vil du skal ta hensyn til. Det viktigste redskapet vi for å oppnå dette er pusten.


Videregående Yoga Flow
Oppstart onsdag 4 september kl 19.45-21.15

Meld deg på her til Videregående Yoga Flow

Denne høsten vil Wenche tilby et 7 ukers kurs med fokus på chakraene (energi sentrene) og elementene i yoga. Hver time vil ha fokus på et av chakraene, elementet tilknyttet dette og flow sekvenser som er relevante til fokuset på timene.

Yoga balanserer våre chakraer. Kroppen vår består av 72 000 energi kanaler. Innen dette systemet har vi mange chakraer (energi senter) og de syv hoved sentrene er vårt fokus på dette kurset. Dette vil tillate deg til å gå dypere inn I din praksis med en rikere forståelse for deg selv og din kropp.

I følge yoga tradisjonen består ikke menneske bare av den fysiske kroppen, men også av et energi system. Innen yoga jobber vi med å balansere dette energi systemet med hensikt til å oppnå god helse, velvære og balanse i livet. Chakra betyr energihjul på Sanskrit, og er bindeleddet mellom kropp og sjel. De syv chakraene er plassert parallelt med ryggraden, fra korsryggen til toppen av hodet. De symboliserer energi og koples til ulike nivå av bevissthet og områder I livet. Hvert chakra er knyttet til en rekke ting som kroppsdeler, kjertler, funksjoner I nervesystemet, farger, elementer, mantraer, mentale og emosjonelle egenskaper.

Ved å gjøre yoga kan du fokusere på posisjoner og teknikker som er knytte til og åpner, de ulike chakraene, og dermed skape balanse.